OVER ONS

Bureau

Raadgevend Ingenieursbureau Van Dijke bv is een toonaangevend adviesbureau, gevestigd in Alphen a/d Rijn. Het werd in 1976 opgericht door de heer Van Dijke senior. In de afgelopen 45 jaar heeft het bureau zich ontwikkeld tot een creatieve en betrouwbare partner op het gebied van constructies van gebouwen.

Van Dijke kenmerkt zich door jarenlange ervaring bij uitdagende projecten. Projecten die variëren van kleinere adviesopdrachten tot complexe en grootschalige constructies. Wij werken met een team van ervaren en jonge enthousiaste medewerkers, die hun kennis continu op peil houden. Hierdoor is Van Dijke in staat om advies te leveren voor de meest uiteenlopende projecten.

De ruggengraat van bureau Van Dijke wordt gevormd door een enthousiast team van raadgevend ingenieurs, projectleiders, constructeurs, technisch tekenaars en administratief medewerkers. De directie bestaat uit Harm van Dijke en Gert-Jan Roos.

Onze ingenieurs staan voor innovatieve, creatieve en duurzame constructies die tegemoet komen aan de wensen van de opdrachtgever. En die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke waarde. Onze kennis en kunde zetten wij graag voor onze klanten in om vanuit de constructiekant advies te geven over het totale bouwproces: van ontwerp tot uitvoering en van constructie tot organisatie.

error: Content is protected !!