PROFIEL

Van Dijke is al meer dan 40 jaar een betrouwbaar adviesbureau als het gaat om constructies van gebouwen. Als specialist binnen de bouwsector zijn wij breed inzetbaar.

Al jarenlang zetten wij onze expertise in om constructief advies te geven over uiteenlopende projecten. Van nieuwbouw van een school of zorgcomplex, een herbestemming van een monumentaal pand tot een verbouwing van een particuliere woning. In al die projecten heeft Van Dijke zijn meerwaarde bewezen.

Ons product is het bedenken van creatieve, betrouwbare, maakbare en economische oplossingen voor constructieve vraagstukken. Dit doen wij voor zowel kleine als grote projecten of ze nu eenvoudig of complex van aard zijn. Onze technische ontwerpen leggen wij op een deskundige manier vast in berekeningen en (3D-)tekeningen.

Bijdragen aan de toekomstbestendigheid van bouwwerken is altijd uitgangspunt in ons advies. Voor ieder bouwwerk zoeken wij daarom naar het optimum van: toekomstbestendigheid, economische vitaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarbij geldt dat elke constructie die wij bedenken uniek is en integraal onderdeel uitmaakt van overige gebouwaspecten zoals functionaliteit, architectuur en comfort.

De ingenieurs van Van Dijke zijn ook graag uw loyale en meedenkende samenwerkingspartner in het bouwproces. Samen komen we op die manier tot het beste resultaat.

Lees verder op deze website wie het doen, hoe we het doen en wat we doen….

error: Content is protected !!